23χρονος αστυνομικός νεκρός στη τραγωδία της Πέτρου Ράλλη

Δύο νεκροί -ένας άνδρας και μία γυναίκα- ήταν εν τέλει τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε το πρωί στην οδό Πέτρου Ράλλη, στο ύψος του κτιρίου της Διεύθυνσης Μεταγωγών, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΕΚΑΒ.

Σημειώνεται ότι η αρχική ενημέρωση από την Αστυνομία, έκανε λόγο για τρεις νεκρούς, κάτι που αναμετέδωσε και το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει 10χρονο παιδί νεκρό, όπως είχε διαρρεύσει στην αρχή.

Ο άνδρας, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία, ήταν ένας 23χρονος αστυνομικός. Δεν έχει γίνει, ωστόσο, γνωστό, αν ο θάνατός του προκλήθηκε την ώρα που ήταν σε υπηρεσία.

Όπως αναφέρεται, πάντως, στην ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, το Κέντρο ανταποκρίθηκε μόλις σε πέντε λεπτά κατά το σοβαρό τροχαίο, ύστερα από δύο κλήσεις που δέχθηκε σχετικά με το περιστατικό, στις 10:08.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν συνολικά τρία ασθενοφόρα, τρεις κινητές μονάδες με τη συνοδεία γιατρού και δύο Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης.

Παρελήφθησαν: δύο νεκροί (ένας άνδρας και μία γυναίκα) που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας (που ήταν εκτός εφημερίας) και τρεις τραυματίες.