Μητέρα οδηγούσε μεθυσμένη στη Λαμία με τα παιδιά στο αυτοκίνητο

Μητέρα οδηγούσε μεθυσμένη στη Λαμία με τα παιδιά στο αυτοκίνητο

Η νεαρή οδηγός αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ όταν τη σταμάτησαν οι αστυνομικοί

Στη σύλληψη μιας νεαρής γυναίκας που οδηγούσε εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής (18/3) το Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, οι αστυνομικοί σταμάτησαν το συγκεκριμένο όχημα, ένα μικρό Smart, στο 217ο χλμ της εθνικής οδού στο ρεύμα προς Αθήνα, μετά τη διασταύρωση του Μπράλου, όταν δόθηκε σήμα από το Κέντρο (100) για επικίνδυνη οδήγηση.

Η ιστορία είχε ξεκινήσει λίγο πριν τις 5:00' το απόγευμα μέσα στην πόλη της Λαμίας, όταν διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν το «100» για αυτοκίνητο που κινούνταν επικίνδυνα στους δρόμους της πόλης.

Σύμφωνα με μαρτυρία το αυτοκίνητο σταμάτησε σε μίνι μάρκετ στην οδό Κύπρου και η οδηγός του κατέβηκε και αγόρασε μπύρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πίσω μέρος του μικρού αυτοκινήτου ήταν στοιβαγμένα δύο μικρά παιδάκια.

Όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οδηγός και συνοδηγός ήταν δύο Ρωσίδες, περίπου 35 ετών, ενώ στον πίσω μικρό χώρο του διθέσιου αυτοκινήτου, υπήρχαν τα δυο μικρά παιδάκια της οδηγού ηλικίας 3-4 ετών.

Η νεαρή οδηγός αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της όπως προβλέπει ο νόμος.

Σε αυτές τις περιπτώσεις μάλιστα η άρνηση της εξέτασης ισοδυναμεί με παραδοχή της ανώτατης τιμής μέθης και φυσικά η νεαρή μητέρα κρατείται και αύριο θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...