Μπαράζ διαρρήξεων μέσα σε λίγες ώρες στην Ανδραβίδα

Μπαράζ διαρρήξεων μέσα σε λίγες ώρες στην Ανδραβίδα

Άγνωστοι παραβίασαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί τρία καταστήματα στο κέντρο της πόλης

Τρία καταστήματα στο κέντρο της Ανδραβίδας διέρρηξαν μέσα σε λίγες ώρες άγνωστοι δράστες,ενώ εκλάπη ακόμη και πλατφόρμα από τρακτέρ, χωρίς κανείς να πάρει είδηση, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα patrisnews.com.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι διαρρήκτες έκαναν την αρχή σε κατάστημα χαρτικών απέναντι από την εκκλησία του χωριού στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, όπου αφού έσπασαν το λουκέτο και παραβίασαν την πόρτα, άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή όσα χρήματα βρήκαν και έφυγαν. Εν συνεχεία έσπασαν την κρυστάλλινη πόρτα καταστήματος με είδη δώρων σε απόσταση 50 μέτρων από το πρώτο κατάστημα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Για άγνωστο λόγο δεν πήραν τίποτα από το μαγαζί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ωστόσο συνέχισαν και 200 μέτρα μακρύτερα έσπασαν την κρυστάλλινη είσοδο καταστήματος γυναικείων ενδυμάτων και παραβίασαν την ταμειακή μηχανή, στην οποία δεν υπήρχαν χρήματα. Από κάποιο από τα τρία καταστήματα είχαν πάρει και έγγραφα, τα οποία βρέθηκαν σε χωράφι στο Μοσχονέρι, περιοχή έξω από τα Λεχαινά.

Το ίδιο βράδυ, άγνωστοι δράστες επίσης έκλεψαν τρακτέρ με μεγάλη πλατφόρμα. Το τρακτέρ βρέθηκε κοντά στα φανάρια της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου στη διασταύρωση με Τραγανό, αλλά όχι και η μεγάλη πλατφόρμα.