Σε 1.000 σημεία η διάθεση φακέλων με ηλεκτρονικά εισιτήρια του ΟΑΣΑ

Σε 1.000 σημεία η διάθεση φακέλων με ηλεκτρονικά εισιτήρια του ΟΑΣΑ

Διατίθενται πακέτα 10 + 1 εισιτηρίων και των 5 εισιτηρίων, ολόκληρου και μειωμένου κομίστρου

Σε πάνω από 1.000 σημεία (για την ακρίβεια 1.005), όπως περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ψιλικών, κ.ά. διαθέτουν φακέλους με πακέτα ηλεκτρονικών εισιτηρίων του ΟΑΣΑ, ATH.ENA Ticket.

Στα σημεία διάθεσης, το επιβατικό κοινό μπορεί να βρει πακέτα των 10 + 1 εισιτηρίων και των 5 εισιτηρίων, ολόκληρου και μειωμένου κομίστρου, τα οποία διατίθενται σε 1 τεμάχιο (πολλαπλό εισιτήριο ATH.ENA Ticket).

Το κόστος του πακέτου των 10+1 εισιτηρίων είναι 13,50 ευρώ και φάκελοι των 5 εισιτηρίων κοστίζουν 6,50 ευρώ.

Επίσης, έχουν διατεθεί φάκελοι των 10 + 1 εισιτηρίων μειωμένου κομίστρου, αξίας 6 ευρώ και φάκελοι 5 εισιτηρίων μειωμένου κομίστρου, αξίας 3 ευρώ.

Σημειώνεται ότι όλα τα εισιτήρια που περιέχονται στους φακέλους είναι προφορτισμένα και δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω ενέργεια από όποιον τα αγοράσει για να ενεργοποιηθούν.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΑ συνολικά έχουν διανεμηθεί περισσότεροι από 230.000 φάκελοι με πολλαπλά εισιτήρια

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ Ιωάννης Σκουμπούρης δήλωσε ότι «ο Οργανισμός διευρύνει περαιτέρω το δίκτυο πωλήσεων των ηλεκτρονικών εισιτηρίων, με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών όλων των κατηγοριών επιβατών. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν κι άλλες υπηρεσίες, οι οποίες διευκολύνουν την αγορά εισιτηρίων και καρτών».