Τραυμάτισε 57χρονο φιλοξενούμενο της με… βελόνες πλεξίματος

Τραυμάτισε 57χρονο φιλοξενούμενο της με… βελόνες πλεξίματος

Η 44χρονη δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Στο νοσοκομείο με τραύματα σε όλο του το σώμα διακομίσθηκε 57χρονος στο Βόλο, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με αιχμηρά αντικείμενα από την 44χρονη που τον φιλοξενούσε, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα e-thessalia.gr.

Το περιστατικό σημειώθηκε από τις 9:00 ως τις 9:45, όταν η 44χρονη που σύμφωνα με την αστυνομία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, επιτέθηκε κατά τους 57χρονου, τον οποίο φιλοξενούσε στο σπίτι της τις τελευταίες ημέρες. Η γυναίκα τραυμάτισε σε όλο του το σώμα τον 57χρονο με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα με θραύσματα γυαλιού και βελόνες πλεξίματος, καθώς αυτά βρέθηκαν στον χώρο.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από τους γείτονες και μετέβη στο σημείο, όπου συνέλαβε την 44χρονη, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 57χρονο τραυματία στο Νοσοκομείο Βόλου. Εκεί ο άτυχος άνδρας χειρουργήθηκε και είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο δεν έχει μιλήσει ακόμα στους αστυνομικούς.

Η 44χρονη συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και μετά από εντολή του εισαγγελέα διατάχθηκε ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρική κλινική. Είναι πιθανόν η 44χρονη να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.