Εκτός φυλακής ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Εκτός φυλακής ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Αναχώρησε για τον Βαρνάβα

Στις 9 το πρωί της Παρασκευής, όπως είχε αποφασιστεί, διάβηκε το κατώφλι των κεντρικής πύλης των φυλακών Κορυδαλλού ο Δημήτρης Κουφοντίνας, αναχωρώντας χωρίς να προβεί σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους αλλά χαμογελαστός, για την κατοικία του στο Βαρνάβα Αττικής. Έξω από τη φυλακή, τον περίμενε ο γιος του, η δικηγόρος του και φίλοι του.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το Συμβούλιο των φυλακών δίνει το πράσινο φως για την χορήγηση 48ωρης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα καθώς είχε βγει για πρώτη φορά από τη φυλακή  προ διμήνου προκαλώντας, τότε, θύελλα αντιδράσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση του συμβουλίου για την χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα ήταν ομόφωνη όπως και την προηγούμενη φορά. Ο πολυ -ισοβίτης θα πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή στις 9 το πρωί της Κυριακής. Το συμβούλιο του επέβαλε περιοριστικούς όρους όμοιους με την πρώτη φορά. Δηλαδή ο Δ. Κουφοντίνας πρέπει να παραμείνει το 48ωρο της άδειας στο σπίτι του στο Βαρνάβα και σε κάθε περίπτωση εντός του Δήμου τέως Βαρνάβα, ενώ είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται δυο φορές την ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος