Ξανά έξω με νέα άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Ξανά έξω με νέα άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Πράσινο φως για την χορήγηση 48ωρης άδειας

Για δεύτερη φορά το Συμβούλιο των φυλακών αναλάβει το πράσινο φως για την χορήγηση 48ωρης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σύμφωνα με την απόφαση ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα βγει από τις φυλακες Κορυδαλλού όπου εκτίει ποινή 16 φορές ιςόβια για την εγκληματική δράση της 17Ν αύριο το πρωί στις 9.

Η συγκεκριμένη άδεια είναι η δεύτερη κατά σειρά που εγκρίνεται για τον πολυισοβίτη της 17Ν καθώς είχε βγει για πρώτη φορά από τη φυλακή  προ διμήνου προκαλώντας, τότε, θύελλα αντιδράσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση του συμβουλίου για την χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα ήταν ομόφωνη όπως και την προηγούμενη φορά.
Ο πολυ -ισοβίτης θα πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή στις 9 το πρωί της Κυριακής. Το συμβούλιο του επέβαλε περιοριστικούς όρους όμοιους με την πρώτη φορά. Δηλαδή ο Δ. Κουφοντίνας πρέπει να παραμείνει το 48ωρο της άδειας στο σπίτι του στο Βαρνάβα και σε κάθε περίπτωση εντός του Δήμου τέως Βαρνάβα, ενώ είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται δυο φορές την ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.