Βρέθηκε ανθρώπινο κρανίο σε χωράφι της Μεσσηνίας

Βρέθηκε ανθρώπινο κρανίο σε χωράφι της Μεσσηνίας

Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να δώσει η εξέταση DNA

Ενα ανθρώπινο κρανίο βρέθηκε την Τρίτη σε χωράφι στη Μυρτοποταμιά Μεσσηνίας και ήδη έχουν κινητοποιηθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του θύματος.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, το χωράφι το οποίο καλλιεργείται, είχε πρόσφατα ερευνηθεί από τις αρχές (από όπου και οι φωτογραφία), με αφορμή την εξαφάνιση της 78χρονης Σταυρούλας Αγγουρά, η οποία παραμένει αγνοούμενη. Η εξέταση του κρανίου από τον ιατροδικαστή αναμένεται να δώσει τα πρώτα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του θύματος. Αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, νέο ή ηλικιωμένο άτομο, καθώς και τον χρόνο του θανάτου του. Περισσότερα στοιχεία σε κάθε περίπτωση αναμένεται να δώσει η εξέταση DNA στη συνέχεια.

Οι αστυνομικές Αρχές δεν έχουν αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο μέχρι στιγμής, ενώ εκτιμάται πως το κρανίο είχε ίσως μεταφερθεί από κάποιο ζώο στην περιοχή που βρέθηκε, καθώς δεν υπήρχαν άλλα ευρήματα. Πάντως την Τετάρτη αναμένεται να γίνει έρευνα στην ευρύτερη περιοχή, παρά τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί το νερό στο ρέμα.

Το κρανίο μεταφέρθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο της περιοχής.