Ποιος ήταν ο 22χρονος που σκοτώθηκε κάνοντας σκι στη Νάουσα

Ποιος ήταν ο 22χρονος που σκοτώθηκε κάνοντας σκι στη Νάουσα

Ήταν αθλητής του χάντμπολ

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το νυχτερινό σκι για έναν νεαρό, στα «3-5 Πηγάδια» της Νάουσας όπου πήγε χθες το βράδυ με την παρέα του. Ο σκιερ που τραυματίστηκε θανάσιμα ήταν αθλητής της ομάδας χάντμπολ των ακαδημιών του Φίλιππου Βέροιας.

H είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη και οδύνη στους κόλπους του συλλόγου. Σε ανάρτηση του Φίλιππου Βέροιας στο facebook αναφέρεται: «Καλό παράδεισο, καλό ταξίδι παλικάρι μας. Θρήνος στην οικογένεια μας για τον άδικο χαμό του αθλητή μας...».

Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Φίλιππου εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή: «Ο πρόεδρος και το ΔΣ. του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη για τον άδικο χαμό του αθλητή. "Παιδί" του συλλόγου από πολύ μικρή ηλικία στις ακαδημίες ήταν ένας λαμπρός νέος και εξαίρετος αθλητής. Ο θάνατος του σκόρπισε οδύνη και βούλιαξε σε βαρύ πένθος τον σύλλογο. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια προς την οικογένειά του. Σε περιπτώσεις σαν κι αυτή δεν υπάρχουν λόγια που να περιγράφουν το μέγεθος της τραγωδίας».