72χρονος αποπλάνησε τη 12χρονη κόρη γιατρού που τον περιέθαλψε

72χρονος αποπλάνησε τη 12χρονη κόρη γιατρού που τον περιέθαλψε

Η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και διηγήθηκε στον πατέρα της τι είχε συμβεί

Για αποπλάνηση ανηλίκου, που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και δη της κόρης του ιατρού Κέντρου Υγείας, που τον περιέθαλψε μετά από τροχαίο ατύχημα, κατηγορείται ένας 72χρονος, που είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές και θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου στις 5 Φεβρουαρίου 2018. Ο κατηγορούμενος είχε υποστεί σωματικές βλάβες από τροχαίο ατύχημα για το οποίο δέχθηκε την ιατρική φροντίδα του ιατρού στο Κέντρο Υγείας και πατέρα της ανήλικης.

Σύμφωνα με την καταγγελία του γιατρού, ο 72χρονος είδε το ανήλικο κοριτσάκι να περιφέρεται στο Κέντρο όπου υπηρετεί ο πατέρας του και επιχείρησε να του δώσει ένα φιλί, αλλά η μικρούλα κατάφερε να τού ξεγλιστρήσει. Λίγες ημέρες μετά, όταν ο ηλικιωμένος ξαναπήγε στο Κέντρο Υγείας για να τού γίνει αλλαγή των επιθεμάτων, φέρεται να οδήγησε το κοριτσάκι σε έναν αθέατο χώρο, όπου ασέλγησε σε βάρος του.

Η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και διηγήθηκε στον πατέρα της τι είχε συμβεί. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, γιατρός εξέτασε την κόρη του και βρήκε στο κορμάκι της σημάδια που μαρτυρούσαν προσπάθεια για κακοποίηση.

Ο 72χρονος αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι είναι αποκύημα της φαντασίας του κοριτσιού, αλλά συνελήφθη και θα καθίσει στις 5 Φεβρουαρίου στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου.