Νεκρός στον βυθό του Δέλτα του Έβρου ο αγνοούμενος ψαράς

Νεκρός στον βυθό του Δέλτα του Έβρου ο αγνοούμενος ψαράς

Για 23 ημέρες οι αρχές «χτένιζαν» την περιοχή για να τον εντοπίσουν

Τη σορό ενός άνδρα ανέσυραν λίγο μετά τις 13:00, σήμερα, από τον βυθό στο Δέλτα του ποταμού Έβρου άνδρες της 4ης ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, εκτιμάται ότι πρόκειται για τη σορό του 49χρονου ερασιτέχνη ψαρά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στην περιοχή του Δέλτα.

Η σορός εντοπίστηκε στον βυθό στο μέσον του ποταμού, σε σημείο δύσκολα προσεγγίσιμο και ως εκ τούτου ζητήθηκε η συνδρομή της 4ης ΕΜΑΚ, πλωτό σκάφος της οποίας με δύο πυροσβέστες ανέσυραν το άψυχο σώμα.

Τόσο οι αστυνομικές Αρχές, όσο και η Πυροσβεστική, καθώς και εθελοντές διασώστες βρισκόταν καθημερινά - για 23 ημέρες - στο σημείο όπου είχε ανασυρθεί προ ημερών το όχημα του 49χρονου, συναισθανόμενοι το δράμα της οικογένειας του αγνοούμενου.

Ακριβή και αξιόπιστα στοιχεία για την ταυτότητα του νεκρού άνδρα θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη, όπου μεταφέρθηκε η σορός. Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για αναγνώριση του 49χρονου από μέλος της οικογένειάς του που ήταν παρών κατά την ανάσυρση.

Φωτογραφία αρχείου