Εφοριακοί πήγαν να κόψουν πρόστιμο 500 ευρώ σε ψαρά για την πλαστική σακούλα

Εφοριακοί πήγαν να κόψουν πρόστιμο 500 ευρώ σε ψαρά για την πλαστική σακούλα

Πολίτες κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους για να τους λιντσάρουν

Σοβαρό επεισόδιο με ελεγκτές της ΑΑΔΕ σημειώθηκε σήμερα στη Σκόπελο, με πολίτες να κινούνται απειλητικά εναντίον τους για να τους λιντσάρουν.

Σύμφωνα με το skopelos-news.blogspot.gr, το περιστατικό συνέβη στο λιμάνι της Σκοπέλου, όταν οι ελεγκτές εντόπισαν ένα μικρό καΐκι με έναν ηλικιωμένο ψαρά που πουλούσε γόπες. Την ώρα εκείνη, ένας ηλικιωμένος Σκοπελίτης αγόρασε 1 κιλό γόπες προς 3 ευρώ το κιλό και ο ψαράς του έβαλε τα ψάρια σε μια μικρή σακούλα.

Στο σημείο εκείνο παρενέβησαν οι ελεγκτές και ζήτησαν από τον πελάτη την απόδειξη από τη σακούλα, που από χθες κοστολογείται 4 λεπτά του ευρώ, με τον πελάτη να τους λέει ότι ο ψαράς δεν του χρέωσε τη σακούλα.

Σύμφωνα πάντα με το skopelos-news.blogspot.gr, ακολούθησε πανδαιμόνιο, με τους ελεγκτές να απειλούν να κόψουν πρόστιμο 500 ευρώ και εξαγριωμένους Σκοπελίτες να κινούνται κατά των εφοριακών με σκοπό να τους λιντσάρουν. Ωστόσο, με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και αφού οι εφοριακοί ξεκαθάρισαν πως δεν θα επιβάλουν το πρόστιμο, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.