«Μίλησα με την εγγονή μου πριν την σκοτώσει ο γιος μου»

«Μίλησα με την εγγονή μου πριν την σκοτώσει ο γιος μου»

Τι είπε για την τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους η μητέρα του αστυνομικού που σκότωσε σύζυγό και κόρη

Για τις τραγικές στιγμές που βιώνει μίλησε η μητέρα του αστυνομικού που σκότωσε την σύζυγό του, την κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στους Αγίους Αναργύρους.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μίλησε στην εκπομπή LiveNews και αναφέρθηκε και στο τελευταίο τηλεφώνημα που είχε με την εγγονούλα της.

«Μου έβαλε την κοπελίτσα να μιλήσουμε, να την ακούσω. Και τώρα δε θα ξανακούσω τίποτα. Καλά ήταν στην ομιλία του. Δεν μου είπε τίποτα… Τίποτα παιδί μου δεν κατάλαβα. Αν καταλάβαινα, δε θα γινόταν αυτό. Τίποτα, τα πήραν όλα κοντά τους», είπε η ηλικιωμένη γυναίκα.

Στην ερώτηση για το τι μπορεί να οδήγησε τον γιό της σε αυτή την πράξη απάντησε ήξερε όμως, ότι το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καλά το τελευταίο διάστημα αλλά δεν περίμενε να φτάσει μέχρι εκεί ο γιος της.

«Όχι δεν είναι το παιδί μου τέτοιο. Ήξερα κι εγώ τι παιδί έχω. Ξέρω ότι ήταν η πεθερά του πολύ ιδιότροπη. Η κοπέλα (σύζυγος) τώρα τελευταία πρέπει να πήγε με την μάνα. Το παιδί μου όμως εμένα δε μου είπε κάτι. Από αλλού το έμαθα εγώ. Να χωρίσουν ήθελε αλλά το παιδί το δικό μου ήταν τρελό για το παιδί του. Δε μπορούσε να το δώσει το παιδί του».

Ο αστυνομικός από το 1996 υπηρετούσε στην φρουρά του Μεγάρου Μαξίμου, στην συνέχεια αποσπάστηκε στην φρουρά της Βουλής και τώρα ήταν στην φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.