Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά αύριο Κυριακή και με το εορταστικό ωράριο

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά αύριο Κυριακή και με το εορταστικό ωράριο

Με διευρυμένο ωράριο λειτουργούν τα καταστήματα μέχρι το τέλος του έτους

Ανοικτά θα είναι αύριο Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα. Θα είναι η πρώτη από τις τρεις Κυριακές που θα είναι ανοικτά τα καταστήματα, με τις επόμενες δυο να είναι:

  • Παραμονή Χριστουγένννων, 24 Δεκεμβρίου
  • Παραμονή Πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου

Τα καταστήματα αυτές τις τρεις Κυριακές θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ ( ή 6 σε κάποιες περιπτώσεις). Επίσης, τις υπόλοιπες μέρες ισχύει το εορταστικό ωράριο.

Πιο αναλυτικά:

Με διευρυμένο ωράριο θα λειτουργούν τα καταστήματα, από χθες Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου.

Τις καθημερινές τα καταστήματα θα είναι ανοικτά έως τις 9 το βράδυ, τα Σάββατα θα είναι ανοικτά έως τις 6 το απόγευμα

Τις Κυριακές 17 και 24 Δεκεμβρίου θα ανοίξουν στις 11 το πρωί και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα. Για την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου διαφοροποιείται ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας που προτείνει στα καταστήματα να ανοίξουν - την ίδια ώρα όπως σε όλη την Ελλάδα - στις 11 το πρωί, αλλά να κλείσουν στις 5 το απόγευμα, ενώ σε άλλες περιφέρειες οι εμπορικοί σύλλογοι προτείνουν λειτουργία των καταστημάτων έως τις 6 το απόγευμα.

Τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα και οι αλυσίδες καταστημάτων σε όλη τη χώρα θα παραμείνουν ανοικτά τις καθημερινές έως τις 9 το βράδυ, τα Σάββατα θα λειτουργούν έως τις 8 το βράδυ και για τις Κυριακές προτείνεται να είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ.

Κλειστά θα είναι τα καταστήματα την ημέρα των Χριστουγέννων και στις 26 Δεκεμβρίου, τη Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2018 και την Τρίτη 2 του μήνα, ενώ κάποιες μεγάλες εμπορικές αλυσίδες έχουν ανακοινώσει ότι θα είναι κλειστά και στις 6 Ιανουαρίου 2018.

Παρακαλούμε περιμένετε ...