Έλουσε αστυνομικούς με βενζίνη και προσπάθησε να τους κάψει

Έλουσε αστυνομικούς με βενζίνη και προσπάθησε να τους κάψει

Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή έναν 50χρονο σημειώθηκε την Τετάρτη στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Μύρωνα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο άνδρας σε έξαλλη κατάσταση μπήκε στο αστυνομικό τμήμα φωνάζοντας, περιέλουσε με βενζίνη έναν αστυνομικό και έναν πολιτικό υπάλληλο, και αφού λούστηκε και ο ίδιος με βενζίνη έβγαλε έναν αναπτήρα και προσπάθησε να βάλει φωτιά.

Οι αστυνομικοί εκμεταλλευόμενοι την ταραχή του 50χρονου έπεσαν πάνω του και κατάφεραν να πάρουν τον αναπτήρα. Το επεισόδιο συνεχίστηκε καθώς ο δράστης κατάφερε να διαφύγει και να μπει στο αγροτικό του, ενώ προσπάθησε να χτυπήσει έναν ακόμη αστυνομικό, γράφει το flashnews.gr.

Όπως έγινε γνωστό, ο 50χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και παρακολουθείται από ψυχίατρο, ωστόσο το τελευταίο διάστημα αρνιόταν να πάρει την αγωγή του.

Τα προβλήματα είχαν ενταθεί με τον 50χρονο να επιτίθεται συχνά και στους γονείς του. Έτσι την Τετάρτη ο πατέρας του αποφάσισε να απευθυνθεί στους αστυνομικούς. Αυτό φαίνεται πως ήταν και η αιτία της κρίσης του γιου του.