Μαφιόζικη ενέδρα σε ψυχίατρο στο κέντρο του Ηρακλείου

Μαφιόζικη ενέδρα σε ψυχίατρο στο κέντρο του Ηρακλείου

Τον πυροβόλησαν μέσα στο αυτοκίνητό του, αφού έσπασαν με λοστό το τζάμι

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα νωρίς το βράδυ της Πέμπτης σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ένας 50χρονος ψυχίατρος, βγαίνοντας από το ιατρείο του και κατευθυνόμενος στο όχημά του, τύπου τζιπ, δέχτηκε πυροβολισμούς.

Ο 50χρονος άνδρας μπήκε στο όχημα, που είχε παρκάρει απέναντι από το ιατρείο του, και εν συνεχεία ο ένας εκ των δύο δραστών πήγε στη δεξιά πλευρά του οχήματος και με έναν λοστό έσπασε το τζάμι  και τον πυροβόλησε.

Ευτυχώς,τουλάχιστον δύο από τις σφαίρες των δραστών χτύπησαν το παρμπρίζ του οχήματος, ενώ ο άνδρας προσπαθούσε να βάλει μπροστά το όχημα και δεν τον τραυμάτισαν.

Ο 50χρονος δεν έχασε την ψυχραιμία του - οδήγησε μέχρι ένα φαρμακείο, μπήκε μέσα αιμόφυρτος και ζήτησε βοήθεια.

«Παιδιά βοήθεια μου έχουν επιτεθεί! Είμαι ο ψυχίατρος Δ.Σ. ειδοποιείστε την αστυνομία», είπε και συμπλήρωσε: «Ξέρω ποιοι με έχουν χτυπήσει έχω ενημερώσει από καιρό τον εισαγγελέα».

Κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου έσπευσε να τον παραλάβει για να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο, χωρίς η ζωή του ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο, με τον τραυματισμό του ευτυχώς, να περιορίζεται στο πρόσωπο από τα θραύσματα.