«Είδα τα παιδιά μου να αιωρούνται στον αέρα»

«Είδα τα παιδιά μου να αιωρούνται στον αέρα»

Η περιγραφή του πατέρα των παιδιών που τραυματίστηκαν στο λούν παρκ - Τι απαντά ο ιδιοκτήτης του

Για το ατύχημα στο λούνα παρκ στο Αίγιο, στο οποίο τραυματίστηκανμια μητέρα και τα παιδιά της μίλησε ο ιδιοκτήτης του. Όπως ανέφερε αιτία του ατυχήματος ήταν…το κακό μάτι.

«Δούλευε το τρενάκι, το λούνα παρκ γενικά καμιά ώρα. Μόλις τελείωσαν τα γενέθλια του κόσμου πλάκωσε κόσμος αβέρτα, μιλάμε γέμισε η πλατεία. Λοιπόν, εγώ στο μάτι δεν πιστεύω. Αλλά αρχίσανε ''ρε... θα κονομήσεις, θα κάνεις, θα ράνεις, θα φτιάχνεις''», είπε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ στο PatrasTV.

«Ο γιος μου ο μεγάλος δουλεύει το τρένο, έχει πείρα. Εγώ κάνω τη δουλειά από το 1969. 50 χρόνια περίπου», συνέχισε. Σε μια προσπάθεια να εξηγήσει πώς συνέβη το ατύχημα ανέφερε: «Λένε τα παιδιά ότι το τρενάκι εδώ στη στροφή κάνει .... και τα παιδάκια χτυπάνε παλαμάκια. Μήπως αυτή φοβήθηκε και σηκώθηκε όρθια και έχασε την ισορροπία της και έπεσε κάτω. Αλλιώς δεν εξηγώ εγώ. Να δούμε τι θα πει και ο πραγματογνώμονας», είπε προσθέτοντας ότι μηχανική βλάβη δεν υπάρχει.

«Είδα τα παιδιά μου να αιωρούνται στον αέρα έφυγε το βαγόνι από την πρώτη στροφή είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και στην τελευταία στροφή έφυγε το τελευταίο βαγόνι μαζί με  τα παιδιά και την γυναίκα μου και τα είδα όλα στον αέρα», τόνισε ο σύζυγος της γυναίκας και πατέρας των παιδιών που τραυματίστηκαν μιλώντας επίσης στο PatrasTV και προσθέτει: «Είναι έγκλημα 25 μέτρα σιδηροκατασκευή στηριγμένη σε τάκους, σε ξύλα. Και με ένα τρενάκι να περιφέρεται με μεγάλη ταχύτητα».