Έκρηξη βόμβας στο πρατήριο του προέδρου Βενζινοπωλών Ελλάδας

Έκρηξη βόμβας στο πρατήριο του προέδρου Βενζινοπωλών Ελλάδας

«Η έκρηξη έγινε το 5.20 το πρωί, και 5.50 το πρωί θα άνοιγα, και θα είχα εξαϋλωθεί»

Έκρηξη σημειώθηκε στις 05:30 σε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Ανάβυσσο, ενώ δεν υπάρχουν τραυματίες. Η φωτιά που προκλήθηκε σβήστηκε από 15 πυροσβέστες που επιχείρησαν με 6 οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η έκρηξη προήλθε από αυτοσχέδιο μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του πρατηρίου, το οποίο ανήκει στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας.

«Η έκρηξη έγινε το 5.20 το πρωί, και 5.50 το πρωί θα άνοιγα, και θα είχα εξαϋλωθεί… Δέκα βήματα είναι το πρατήριο από το σπίτι μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος Μιχάλης Κιούσης. «Δεν μπορώ να το εξηγήσω, είναι ανεξήγητο… Δεν πάει κάπου το μυαλό μου, μόνο με την ιδιότητα ως προέδρου μού πάει αν έχω ενοχλήσει τίποτα λαμόγια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ο πρόεδρος της ΟΒΕ.

Στο σημείο βρίσκονται αυτή την ώρα άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, καθώς και του Τμήματος Εκβιαστών.