Είστε έτοιμοι για μια μικρή – τεράστια σκούπα; Ηλεκτρική Σκούπα VC5 από την Kärcher

Είστε έτοιμοι για μια μικρή – τεράστια σκούπα; Ηλεκτρική Σκούπα VC5 από την Kärcher

Τόσο μικρή που τη χωρά το συρτάρι σας, τόσο δυνατή που δεν το χωράει ο νους σας

Για σκεφτείτε... Πόσο χώρο από τη ζωή σας καταλαμβάνει το σκούπισμα του σπιτιού σας; Ε, λοιπόν, ήρθε μία ακόμα εκπληκτική καινοτομία από την Kärcher για να σας απελευθερώσει χώρο αλλά και χρόνο. Αυτή είναι η ηλεκτρική σκούπα VC 5.

Η εντυπωσιακά μικρή ηλεκτρική σκούπα, που αποθηκεύεται ακόμα και σε ένα συρτάρι, με την απίστευτη δύναμη όχι μόνο για το μέγεθός της αλλά και σε σύγκριση με ό,τι σκούπα έχετε πάρει στα χέρια σας έως σήμερα.

Η αποτελεσματικότητα αυτής της εκπληκτικής καινοτομίας όμως δεν είναι μόνο συνέπεια της απίθανης αναρροφητικής της ικανότητας. Έχοντας πια φτάσει την εργονομική μελέτη και τον σχεδιασμό σε κορυφαίο επίπεδο, ο χειρισμός της VC 5 είναι ίσως ό,τι πιο εύκολο έχετε χρησιμοποιήσει για να σκουπίσετε. Παράλληλα, η ικανότητά της να προσεγγίζει ακόμα και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία με τη βοήθεια και του τηλεσκοπικού σωλήνα τριών θέσεων είναι φανταστική.

Επίσης, αν στη ζωή σας δεν περισσεύει χώρος (αλλά και χρήμα) για τις σακούλες που απαιτούνται συχνά-πυκνά για τη σκούπα σας, η VC 5 έρχεται να σας απαλλάξει και από αυτή την έγνοια. Με φίλτρο συστήματος χωρίς σακούλα το οποίο αφαιρείται πολύ εύκολα, η ρύποι μαζεύονται εκεί κι εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά, περιοδικά να το αδειάσετε.

Λένε ότι τα πολύτιμα κοσμήματα μπαίνουν σε μικρά κουτιά. Η VC 5, ένα τεχνολογικό κόσμημα για την κατηγορία των ηλεκτρικών σκουπών στο σύνολό της, τοποθέτησε την πρωτοπορία, την αξιοπιστία, το design και την αποτελεσματικότητα που χαρακτηρίζουν την μάρκα Kärcher στη μικρότερη δυνατή συσκευή.

Αν η ζωή σας, λοιπόν, έχει χώρο μόνο για κορυφαίες επιλογές, δείτε από κοντά και - κυρίως - βάλτε σε λειτουργία τη VC 5. Και θα γίνετε, σε ό,τι αφορά το οικιακό σκούπισμα, αχώριστοι!

Δείτε το video:

 

Μάθετε περισσότερα για την Kärcher

facebookKärcher Greece

 

youtube

Kärcher Greece

 

karcher

www.karcher.gr