Συνελήφθη μετά από 3 χρόνια ο δράστης δολοφονίας στα Εξάρχεια

Συνελήφθη μετά από 3 χρόνια ο δράστης δολοφονίας στα Εξάρχεια

Στα χέρια της αστυνομίας ο δολοφόνος 26χρονου αλλοδαπού, που είχε χάσει τη ζωή του μετά από συμπλοκή στα Εξάρχεια, το 2014

Εξιχνιάστηκε, έπειτα από τρία χρόνια, η ανθρωποκτονία 26χρονου Αλγερινού, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του, έπειτα από συμπλοκή για ναρκωτικά, που είχε γίνει στις 5 Οκτωβρίου 2014, στη συμβολή των οδών Ανδρέα Μεταξά και Θεμιστοκλέους, στην πλατεία Εξαρχείων. Δράστες είναι τρία άτομα από το Μπαγκλαντές, ηλικίας 23, 29 και 31 ετών, από τους οποίους ο πρώτος συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή, ενώ οι άλλοι δυο αναζητούνται.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ανθρωποκτονία του 26χρονου ήταν αποτέλεσμα συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών, κυρίως υπηκόων Αλγερίας και Μπαγκλαντές, με αφορμή διαμάχη για τη διανομή και διακίνηση ναρκωτικών. Στην άγρια συμπλοκή συμμετείχαν, μεταξύ άλλων και τα τρία άτομα που περιλαμβάνονται στους δράστες της ανθρωποκτονίας. Το θύμα, μαζί με φίλο του αλλοδαπό, πλησίασαν τον 23χρονο συλληφθέντα και διαπληκτίστηκαν μαζί του. Τότε επενέβησαν οι άλλοι δυο ταυτοποιημένοι δράστες και τους επιτέθηκαν με σπασμένα μπουκάλια, μαζί με άλλους άγνωστους ομοεθνείς τους, προκαλώντας στον 26χρονο Αλγερινό καίριο πλήγμα στην τραχηλική χώρα.

Σημειώνεται, ότι αμέσως μετά την επίθεση, ομοεθνείς του θύματος που πληροφορήθηκαν το περιστατικό, αναζήτησαν τους υπαίτιους στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου εντόπισαν τον 29χρονο δράστη και τον τραυμάτισαν σοβαρά με μαχαίρι, για αντεκδίκηση.