Εκτεταμένες καταστροφές στα Εξάρχεια

Εκτεταμένες καταστροφές στα Εξάρχεια

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο

«Την καταστροφική μανία των μπαχαλάκηδων έζησε για μία ακόμα νύχτα η περιοχή των Εξαρχείων και του Κέντρου της Αθήνας», όπως επισημαίνει ο δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αθηναίων, Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες. Σημειώνεται ότι ο ίδιος είναι κάτοικος της περιοχής των Εξαρχείων.

Όπως σημειώνει ο κύριος Αποστολόπουλος, «χιλιάδες κάτοικοι υπέστησαν τις συνέπειες ενός βίαιου παραληρήματος χωρίς αιτία. Καταστροφές και εμπρησμούς σε καταστήματα και αυτοκίνητα, βανδαλισμούς σε φανάρια και πεζοδρόμια, τοξικές αναθυμιάσεις από καμένους κάδους και δακρυγόνα. Δεν υπάρχει πουθενά χώρος για τους κατοίκους και τα παιδιά, ούτε για ελεύθερη διακίνηση ιδεών».

«Εξάλλου, μετά από δεκαετίες επιτυχημένων "επαναστάσεων του τετραγώνου" και του "Σαββατοκύριακου" η καθημερινή ζωή στα Εξάρχεια είναι... υπέροχη.
Οι παραπάνω φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους για το τι πραγματικά συμβαίνει στο Κέντρο της Αθήνας», συμπληρώνει.

Διευκρινίζεται ότι οι φωτογραφίες είναι απόρροια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο περιθώριο των εκδηλώσεων μνήμης, για την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

1
σχόλιο
  1. avatar κοινός νους

    Τον αρρωστημένο όσο και να τον καλοπιάνεις τίποτε δεν θα καταφέρεις.
    Από την άλλη μεριά, ακόμα και τα λεοντάρια φοβούνται το μαστίγιο και
    πειθαρχούνε στον θηριοδαμαστή. Από λόγια γιά την προστασία του πολίτη
    δεν θα πρέπει να πάμε και στα έργα?

Παρακαλούμε περιμένετε ...