Γνωστά ονόματα της σόουμπιζ στο καρτέλ της κοκαΐνης στο Κολωνάκι

Γνωστά ονόματα της σόουμπιζ στο καρτέλ της κοκαΐνης στο Κολωνάκι

Παρουσιαστές, μοντέλα και επιχειρηματίες φέρονται να είναι μπλεγμένοι

Στο ειδώλιο με βαρύτατες κατηγορίες αναμένεται να καθίσουν παρουσιαστές, ηθοποιοί, μοντέλα και επιχειρηματίες.

Όλοι τους αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Στην υπόθεση που φτάνει στις δικαστικές αίθουσες τους πρώτους μήνες του 2018 φέρονται να εμπλέκονται συνολικά 27 κατηγορούμενοι, εκ των οποίων κάποιοι αντιμετωπίζουν ακόμη και το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εθνος», στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης φέρονται να είναι μπλεγμένα γνωστά ονόματα από τον χώρο της σόουμπιζ.

Συγκεκριμένα, ένας γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης εστιατορίου-μπαρ στο Κολωνάκι, μία ηθοποιός και ο γιος της, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, καθώς και ένας παρουσιαστής πρωινής εκπομπής φέρονται να είναι, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, στον κύκλο των εμπλεκομένων και μάλιστα εξ αυτών που θα καθίσουν στο εδώλιο.

Όπως γράφει το ρεπορτάζ η υπόθεση ξεκίνησε το 2013, όταν ο 53χρονος επιχειρηματίας μπήκε μέτοχος στο εστιατόριο-μπαρ του Κολωνακίου. Από τότε άρχισαν και οι περίεργες κρατήσεις στο μαγαζί. Γνωστά ονόματα της σόουμπιζ φαίνεται να «γέμιζαν» το μαγαζί κλείνοντας κάποιο «κρυφό» τραπέζι στο υπόγειό του, όπου ο 53χρονος τους προμήθευε με κοκαΐνη.

Οι κρατήσεις ήταν άλλοτε για «ένα άτομο» ή «για τραπέζι», ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν παραγγελία για «μπουκάλι». Ανάλογα με την κράτηση ο ιδιοκτήτης καταλάβαινε και την ποσότητα κοκαϊνης που ήθελε ο κάθε πελάτης.

Ωστόσο, η διακίνηση φαίνεται πως δεν περιοριζόταν μόνο στο κατάστημά του, καθώς ο 53χρονος έκανε και βόλτες πέριξ του Κολωνακίου με το αυτοκίνητό του όπου παρέδιδε ναρκωτικά σε συγκεκριμένα σημεία.

Από τον 53χρονο, σύμφωνα με την εφημερίδα, φέρεται να έχει πάρει δύο φορές ποσότητα και ένας πασίγνωστος επιχειρηματίας από τη Μύκονο, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και σεναριογράφος ο οποίος έχει καταθέσει ότι με τη μεσολάβηση γνωστής ηθοποιού είχε αγοράσει στην περιοχή του Λυκαβηττού κι εκείνος κοκαΐνη από τον 53χρονο.

Η εφημερίδα γράφει πως ο 53χρονος μπήκε μέτοχος στο μαγαζί και αντάλλαξε πολλά εξώδικα με τους υπόλοιπους. Πάντως και οι υπόλοιποι συνιδιοκτήτες θα δικαστούν.

Το κατάστημα στο Κολωνάκι είχαν ο 53χρονος ένας 41χρονος επιχειρηματίας που έγινε γνωστός από τη σχέση με παρουσιάστρια, ένας παρουσιαστής πρωινής εκπομπής, αλλά και η ηθοποιός, που μαζί με τον γιο της τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης. Αυτοί είναι μόνο μερικοί εκ των 27 που αναμένεται να δικαστούν τον Μάιο.