Χημικά και άγρια επεισόδια την πρώτη μέρα των πλειστηριασμών

Χημικά και άγρια επεισόδια την πρώτη μέρα των πλειστηριασμών

Σοβαρά επεισόδια στο Ειρηνοδικείο – Στο «Ευαγγελισμός» τραυματισμένος ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής, Θάνασης Μπαρτζώκας

Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται στο Ειρηνοδικείο Αθηνών που ξεκίνησαν σήμερα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και τραυματίες.

Τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ συγκρούστηκαν με διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τους πλειστηριασμούς, ενώ προχώρησαν σε χρήση χημικών προκειμένου να απωθήσουν τους διαδηλωτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη της ΛΑΕ, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μεταφέρθηκε τραυματισμένος ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής και στέλεχος του κόμματος Θάνασης Μπαρτζώκας.

Οι άντρες των ΜΑΤ που βρίσκονται στο σημείο και έχουν αποκλείσει τον χώρο, μη αφήνοντας τους συγκεντρωμένους να μπουν στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Σήμερα, στο κτίριο της οδού Λουκάρεως έχουν προγραμματιστεί 29 πλειστηριασμοί ακινήτων για σήμερα, μετά τον τερματισμό της αποχής των συμβολαιογράφων από τη διαδικασία.

Από νωρίς σήμερα έχουν συγκεντρωθεί στο Ειρηνοδικείο μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», μέλη της Λαϊκής Ενότητας, μέλη του ΠΑΜΕ τις άλλες συλλογικότητες, που καταγγέλλουν τη διαδικασία των πλειστηριασμών.