Ενός λεπτού σιγή και επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο Μάνδρας

Ενός λεπτού σιγή και επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο Μάνδρας

Αφορμή η απουσία της δημάρχου Ιωάννας Κριεκούκη από την πρώτη συνεδρίαση, μετά την πρόσφατη τραγωδία από τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή.

Ένταση προκλήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Μάνδρας - Ειδυλλίας με αφορμή την απουσία της δημάρχου Ιωάννας Κριεκούκη από την πρώτη συνεδρίαση, μετά την πρόσφατη τραγωδία από τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή.

Μετά την ενός λεπτού σιγή που τηρήθηκε για τη μνήμη των θυμάτων, ο επικεφαλής της μειοψηφούσας παράταξης, Γιώργος Σαμπάνης κατηγόρησε τη δήμαρχο ότι ήταν απούσα από τη συνεδρίαση αυτή στην οποία τιμήθηκαν οι νεκροί της περιοχής και μάλιστα με την παρουσία επίτιμων προσκεκλημένων, τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη και τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Τότε σύμβουλοι της παράταξης της κ. Κριεκούκη εξήγησαν ότι η δήμαρχος απουσιάζει διότι καταγράφει τα προβλήματα από τις πλημμύρες, ενώ ορισμένοι επιτέθηκαν φραστικά αλλά και κυριολεκτικά στον κ. Σαμπάνη.

Τα επεισόδια έληξαν μετά από παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ενώ οι κ. Πατούλης και Παχατουρίδης αποχώρησαν από τη συνεδρίαση.