Πώς μπορείτε να στείλετε τρόφιμα και ρούχα στους πληγέντες της Μάνδρας

Πώς μπορείτε να στείλετε τρόφιμα και ρούχα στους πληγέντες της Μάνδρας

Ενημέρωση από το δημαρχείο - Βοήθεια και από ΚΕΔΕ- ΙΣΑ στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής

Πληροφορίες για τους πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν τους πληγέντες από την καταστροφική θεομηνία κατοίκους της Μάνδρας, έδωσε με ανακοίνωσή του το Δημαρχείο της πόλης.

Σύμφωνα με tweet της Φώφης Γεννηματά, ο τόπος επικοινωνίας για όσους θέλουν να στείλουν είδη ρουχισμού και τρόφιμα: Στρ. Ρόκκα 45, Μάνδρα 196 00 Δημαρχείο Μάνδρας Ειδυλλίας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2132014900.

Βοήθεια και από ΚΕΔΕ- ΙΣΑ στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής

Την ίδια ώρα Τριακόσιες μερίδες φαγητού, φαρμακευτικό υλικό  και νερό θα αποστείλουν αύριο στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ( ΙΣΑ).

Η διανομή των μερίδων φαγητού, που η ΚΕΔΕ έχει εξασφαλίσει και για όσες ημέρες χρειαστεί, θα γίνει στην πλατεία, η οποία βρίσκεται δίπλα από το δημαρχείο Μάνδρας Ειδυλλίας, αύριο στις 12 το μεσημέρι.

Επίσης, με απόφαση του ΙΣΑ, θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση των ιατρών της περιοχής, των οποίων τα ιατρεία υπέστησαν ζημιές, προκειμένου να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να ενισχυθεί η υγειονομική κάλυψη.