Προσπάθησαν να λιντσάρουν ξανά τον δολοφόνο της Δώρας Ζεμπέρη

Προσπάθησαν να λιντσάρουν ξανά τον δολοφόνο της Δώρας Ζεμπέρη

Οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας επιτέθηκαν στον συνήγορο του 58χρονου

Μία ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε για να αποχωρήσει με ασφάλεια από τα δικαστήρια ο 58χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, μετά από πολλές ώρες που ήταν εγκλωβισμένος εκεί, «πολιορκημένος» από τους γονείς της άτυχης κοπέλας.

Οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας, που είχαν απομακρυνθεί από αστυνομικές δυνάμεις στην άκρη του κτιρίου, προσπάθησαν εκ νέου να λιντσάρουν τον 58χρονο, ενώ όταν εκείνος τελικά φυγαδεύτηκε, επιτέθηκαν στον συνήγορό του, κατά την προσπάθεια του να φύγει με ταξί από την Ευελπίδων.

Φυγαδεύτηκε από τα δικαστήρια και οδηγήθηκε στη φυλακή ο 58χρονος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 58χρονος Εμμανουήλ Εσσαντζανιάν-Σοροπίδης κατηγορούμενος για την δολοφονία της 32χρονης εφοριακού μετά την πολύωρη απολογία που έδωσε ενώπιον του 18ου Τακτικού Ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος για την άγρια δολοφονία της εφοριακού κυριολεκτικά φυγαδεύτηκε από τα δικαστήρια κάτω από ιδιαίτερα ισχυρή αστυνομική δύναμη καθώς ανέμεναν την αποχώρηση του από το ανακριτικό γραφείο συγγενείς και φίλοι του θύματος με σκοπό να τον λιντσάρουν.

Νωρίτερα το πρωί ο κατηγορούμενος προπηλακίστηκε και δέχθηκε επίθεση από παρευρισκόμενους έξω από το κτίριο των ανακριτών ενώ οδηγούνταν ενώπιον του δικαστικού λειτουργού για την απολογία του.

Προανακριτικά ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα έχει ομολογήσει πως είναι ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας την οποία ,όπως ισχυρίστηκε, διέπραξε όταν η γυναίκα αντιστάθηκε στην προσπάθεια του να της πάρει την τσάντα.