Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη

Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη

Ένα ζευγάρι εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε πολύ σημαντικά στοιχεία για το έγκλημα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών. Η δικηγόρος της οικογένειας προχώρησε σε αποκαλύψεις, μιλώντας για νέα στοιχεία και μαρτυρίες που δείχνουν τον δρόμο προς τον δολοφόνο.

Τα τελευταία στοιχεία από το τεστ DNA φαίνεται να δείχνουν πως ο δολοφόνος δεν ήταν σεσημασμένος. Παράλληλα οι πληροφορίες επέμεναν πώς η Δώρα γρονθοκοπήθηκε από το δολοφόνο της πριν μαχαιρωθεί και λίγες μέρες πριν τη δολοφονίας της έλαβε μήνυμα να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο.

Στην πρωινή εκπομπή του Ant1, η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου αποκάλυψε πώς η αστυνομία έχει στα χέρια της ένα πολύ σημαντικό στοιχείο και μία μαρτυρία που μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της δικηγόρου, ένα αντικείμενο που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας δίνει νέα τροπή στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, η οποία ενδεχομένως βρίσκεται  στα ίχνη του δολοφόνου.

Αμέσως μετά την έκκληση της μητέρας της 32χρονης για μάρτυρες και στοιχεία, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της δικηγόρου, ένα ζευγάρι εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε πολύ σημαντικά στοιχεία για το έγκλημα. Το συγκεκριμένο ζευγάρι προσκόμισε ένα αντικείμενο που σχετίζεται με το άγριο έγκλημα. Η κ. Παναγοπούλου δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για τη φύση του αντικειμένου, ωστόσο τόνισε ότι θεωρείται κρίσιμο στοιχείο.