Τι είπε ο οπαδός που ξυλοκοπήθηκε – «Σκέφτηκα πως θα πέθαινα»

Τι είπε ο οπαδός που ξυλοκοπήθηκε – «Σκέφτηκα πως θα πέθαινα»

«Ήταν δέκα και ήμουν ένας, έπρεπε να χρησιμοποιήσω την δύναμή μου για να ξεφύγω»

Ο νεαρός οπαδός του Παναθηναϊκού μίλησε για τον ξυλοδαρμό του και τόνισε ότι θα έμπαινε μέχρι και μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να γλιτώσει από την οργή του κόσμου που τον ξυλοκοπούσε.

«Όταν έφαγα κάποιες γροθιές και άρχισα να κατεβαίνω είπα πως αν δεν είχα κατέβει δεν θα είχα βγει ζωντανός, θα πέθαινα Ήξερα πως αν αντιστεκόμουν με άλλον τρόπο, δλδ. προσπαθούσα να βαρέσω κι εγώ, δεν θα κατάφερνα τίποτα. Ήταν δέκα και ήμουν ένας, έπρεπε να χρησιμοποιήσω την δύναμή μου για να ξεφύγω από αυτή την κατάσταση, δεν θα έβγαινα ζωντανός από αυτή την πάλη. Με φυγάδευσαν αλλά δεν με ένοιαζε τίποτα εκείνη την στιγμή, ήμουν ικανός να τρέξω ακόμα και μέσα στο γήπεδο, μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να γλιτώσω», ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Πηγή: Gazzetta.gr 

1
σχόλιο
 1. avatar Ερωτιάρης

  Αν διαβάζεις το μύνημά μου σου λέω βάλε μυαλό.
  Ο χουλιγκανισμός με αηδιάζει και λυπάμαι που τις έφαγες αλλά αυτά τα πράγμματα που κάνεις βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή σου.
  Τι ήθελες να αποδείξεις μέσα στη θύρα 7 με τη μπλούζα του Παναθηναϊκού?
  Οτι είσαι αθάνατος?
  Ζεις από θαύμα αγόρι μου, πάλι καλά που δεν σε άρχισαν στις μαχαιριές, όλοι θυμόμαστε τι έχει συμβεί στο παρελθόν από τα κατακάθια της κοινωνίας, οι χούλιγκαν ενίοτε παίρνουν ζωές ανθρώπων, για την ομάδα, για τη φανέλλα, για το σύνθημα στον τοίχο.
  Λοιπόν μιας κι αυτοί άνθρωποι δεν γίνονται με τίποτα και μυαλό δεν βάζουν, άστους να μπαινοβγαίνουν στα κρατητήρια και τις φυλακές και κοίτα να βάλεις μυαλό για να δεις στη ζωή σου παιδιά κι εγγόνια.
  Άντε τελείωνε...

Παρακαλούμε περιμένετε ...