Ποιοι πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν

Ποιοι πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν

Οι συμβολαιογράφοι ανακοίνωσαν ποια ακίνητα - και σε βάρος ποίων- είναι οι πλειστηριασμοί που ματαιώνονται

Στην ανακοίνωση των πλειστηριασμών που ματαιώθηκαν, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017, μετά από δράση των συλλογικοτήτων, ανακοίνωσαν οι συμβολαιογράφοι .

Συγκεκριμένα , η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αναφέρει σε ανακοίνωση της πως ματαιώθηκαν :

α) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Πειραιά για πλοίο υπόιταλική σημαία ιδιοκτησίας κυπριακής εταιρείας για συνολικές οφειλές 12.336.000€ στις οποίες οφειλές συμπεριλαμβάνονται και απαιτήσεις ναυτεργατών.
β) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για οικόπεδο και κτήριο γραφείων, καθώς και για κάθετη ιδιοκτησία (τμήμα οικοπέδου χωρίς κτίσμα) στο Δήμο Χαλανδρίου, ιδιοκτησίας Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικό ύψος οφειλών 21.150.000€, από τα οποία 9.000.000€ ήταν απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου.
γ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τέσσερις οριζόντιες ιδιοκτησίες στο Δήμο Αθήνας, στην περιοχή Ψυρρή, ιδιοκτησίας φυσικού προσώπου, για συνολικές οφειλές 2.500.000€.
δ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για μεζονέτα στη Βούλα Αττικής για χρέη Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικές οφειλές της 3.093.643€.

Υπενθυμίζεται ότι οι συμβολαιογράφοι καταγγέλλουν ματαιώσεις πλειστηριασμών σε ακίνητα μεγάλης αξίας σε ακριβές περιοχές από "συλλογικότητες " . Για λόγο αυτό, όπως λένε, ανακοινώνουν ποια ακίνητα - και σε βάρος ποίων- είναι οι πλειστηριασμοί που ματαιώνονται.

Παρακαλούμε περιμένετε ...