Τη σκότωσαν για 300 ευρώ!

Με τη ζωή της πλήρωσε τη φτώχεια της 71χρονη γυναίκα! Ληστές εισήλθαν μέσα στο σπίτι της στην οδό Δήμητρος 30 στο Χαλάνδρι, όπου διέμενε μαζί με τον 85χρονο σύζυγό της.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί ακινητοποίησαν το ζευγάρτι και έδεσαν χειροπόδαρα τόσο τον άνδρα όσο και τη γυναίκα. Στο στόμα της 71χρονης τοποθέτησαν ταινία, η οποία σύμφωνα με την ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα, προκάλεσε το θάνατό της από ασφυκτικά αίτια.

Ο 85χρονος σύζυγος της άτυχης γυναίκας κατάφερε να λυθεί χθες το απόγευμα και ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες και την Αστυνομία.

Το ζευγάρι έπεσε θύμα πλεκτάνης από την οικιακή βοηθό που είχε προσλάβει στο σπίτι προ εννεαμήνου. Η ρωσικής καταγωγής γυναίκα πήγε χθες το πρωί στο σπίτι του ζευγαριού μαζί με τον 17χρονο γιο της και έναν άνδρα περίπου 30 ετών.

Χωρίς να το περιμένει ο 85χρονος που άνοιξε την πόρτα, τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν στο κρεβάτι του πριν κάνουν το ίδιο και στη σύζυγό του και τελικά την οδηγήσουν στο θάνατο.

Οι τρεις δράστες αναστάτωσαν όλο το σπίτι αλλά βρήκαν μόνο 300 ευρώ. Τα πήραν και στη συνέχεια έφυγαν κλειδώνοντας και την πόρτα.

Προανάκριση διενεργεί η Αστυνομία για την υπόθεση. Αναζητούνται και οι τρεις ληστές.