Αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς στην ΕΕΤΑΑ

Αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς στην ΕΕΤΑΑ

Μένουν εκτός 25.000 παιδιά

Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τους υποψηφίους, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία απόκτησης voucher για τις θέσεις σε δομές φιλοξενίας παιδιών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης εξασφάλισε πρόσθετη χρηματοδότηση κι έτσι όλοι οι ενδιαφερόμενοι που υπέβαλαν αίτηση μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου θα γίνουν κάτοχοι voucher.

Έτσι, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, τα αδιάθετα vouchers αυξήθηκαν σε 25.000 από 10.000, με αποτέλεσμα το σύνολο των παιδιών που φέτος θα τοποθετηθούν σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ, που καλύπτει το πρόγραμμα, να ανέλθει σε 108.000 έναντι 93.000 το 2016. Εκτός σταθμών θα μείνουν φέτος 25.000 παιδιά, εξαιτίας έλλειψης δομών, έναντι 29.000 περίπου το 2016.

Τα οριστικά αποτελέσματα για τους υποψηφίους, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία είναι αναρτημένα στο site της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης. Οι φορείς από την πλευρά τους έχουν περιθώριο έως τις 6 Οκτωβρίου να αποστείλουν στην ΕΕΤΑΑ τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να ενεργοποιηθούν άμεσα τα voucher της 2ης κατανομής.

Παρακαλούμε περιμένετε ...