Τι είπε ο Λεμπιδάκης μετά την απελευθέρωσή του

Τι είπε ο Λεμπιδάκης μετά την απελευθέρωσή του

Οι πρώτες κουβέντες του πατέρα του

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης βρέθηκε δεμένος, σώος, ωστόσο φανερά αδυνατισμένος, σκιά του εαυτού του. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε 8 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και γυναίκες ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τις συλλήψεις όσων οι αρχές παρακολουθούσαν εδώ και καιρό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον κρατούσαν σε ειδικό χώρο πάνω από το Λογιστήριο της μάντρας, με «φρουρό» έναν Σκοπιανό.

«Ευχαριστώ» ήταν η μόνη κουβέντα που κατάφερε να ψελλίσει στους αστυνομικούς με όση δύναμη του είχε απομείνει, όπως γράφει το cretalive.gr.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μεταφέρθηκε στο Ρέθυμνο, προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς, ενώ εκεί έσπευσε και η οικογένειά του.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 , ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Τόσκας εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αίσιο τέλος της περιπέτειας του επιχειρηματία. Ο ίδιος έκανε λόγο για «μεγάλης ακρίβειας επιχείρηση»  των αστυνομικών αρχών και υπογράμμισε ότι στόχος από την πρώτη στιγμή ήταν η προστασία της ζωής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Επεσήμανε ακόμα ότι οι αρχές έδρασαν με μεγάλη προσοχή, από την πρώτη στιγμή

Γιάννης Λεμπιδάκης: Το ευχαριστώ είναι λίγο

Συγκινημένος και ανακουφισμένος από την απελευθέρωση του γιου του μετά από έξι μήνες ομηρείας, είναι ο πατέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη, Ιωάννης.
«Tο ευχαριστώ είναι λίγο για όλους όσους συνέβαλαν», δήλωσε στο cretalive,  ανακουφισμένος μετά την πολύμηνη περιπέτεια που πέρασε η οικογένειά του.