Άρχισαν τα… καλέσματα για κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ

Άρχισαν τα… καλέσματα για κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ

Νέοι αγώνες από ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ

Σε συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη καλεί η ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους την ημέρα των εγκαινίων της 82ης ΔΕΘ.

Το κάλεσμα είναι για το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18.00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς το εκθεσιακό κέντρο.

Τη συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ στις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ.

Από την πλευρά του το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, αναφέρει σε σχετική εγκύκλιο προς τα σωματεία της δύναμής του, ότι: «Το ΕΚΑ μαζί με τα σωματεία μέλη του και τους εργαζόμενους της Αθήνας, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες και τους εργαζόμενους όλης της χώρας, και συναντιόμαστε στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΓΣΕΕ, για να συμμετάσχουμε στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει»

Κάλεσμα στα μέλη της να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που οργανώνουν οι κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας απηύθυνε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).

Συλλαλητήριο διοργανώνει και το ΠΑΜΕ στις 9 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη στην πλατεία Αριστοτέλους στις 6.30 μ.μ., στο πλαίσιο της ΔΕΘ και κάλεσμα μαζικής συμμετοχής απευθύνει στους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.