Στη φυλακή ο 66χρονος αδελφοκτόνος των Τρικάλων

Στη φυλακή ο 66χρονος αδελφοκτόνος των Τρικάλων

Πυροβόλησε, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 69χρονο αδελφό του για κτηματικές και οικονομικές διαφορές

Στις φυλακές Τρικάλων οδηγήθηκε ο 66χρονος, ο οποίος το πρωί της περασμένης Παρασκευής φέρεται να πυροβόλησε, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 69χρονο αδελφό του για κτηματικές και οικονομικές διαφορές, στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων .

Από το ίδιο όπλο, σύμφωνα με την Αστυνομία, τραυματίστηκε και η 71χρονη νύφη του, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σήμερα το μεσημέρι, παρουσία του δικηγόρου του, ο 66χρονος οδηγήθηκε εκ νέου στα δικαστήρια Τρικάλων, μετά την 48ωρη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε το περασμένο Σάββατο για την απολογία του.

Ύστερα από την πολύωρη απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε επίθεση από το θύμα και βρισκόταν σε άμυνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr , για ακόμη μια φορά ο συνταξιούχος αστυνομικός επανέλαβε πως εξερράγη όταν ο αδελφός του άφησε υπονοούμενα για ερωτική σχέση του μακαρίτη του πατέρα τους με τη σύζυγό του.

Επίσης, ζήτησε να γίνει αναπαράσταση του φονικού, προκειμένου να διαπιστωθεί πως εβλήθη το θύμα, τον ορισμό τεχνικού συμβούλου-πραγματογνώμονα για την υπόθεση, ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται, αλλά και λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων πέριξ της οικίας του για να διαπιστωθεί αν όντως το θύμα επιχείρησε να εισβάλει στην οικία του με μαχαίρι, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.