Κρίσιμες ώρες για την Ελληνίδα που τραυματίστηκε στη Βαρκελώνη

Κρίσιμες ώρες για την Ελληνίδα που τραυματίστηκε στη Βαρκελώνη

Παραμένει διασωληνωμένη στο νοσοκομείο

Αγωνία για το μέλλον της Ελληνίδας που μαζί με τα δυο της παιδιά τραυματίστηκε στην τρομοκρατική επίθεση στην πλατεία Ραμπλάς στην Βαρκελώνη. Η κατάσταση της γυναίκας παραμένει κρίσιμη.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Π. Σωτηρόπουλος, Σύμβουλος Τύπου Ελληνικής Πρεσβείας στη Μαδρίτη, στο δελτίο του Alpha, η γυναίκα παραμένει διασωληνωμένη.

Από το χτύπημα που δέχτηκε, τραυματίστηκε σοβαρά και είχε υποβληθεί σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, που είχε συνολική διάρκεια οκτώ ωρών.

Τα παιδιά της οικογένειας, που επίσης είχαν τραυματιστεί κατά την επίθεση, έχουν βγει από το νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία τους.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μία ημέρα μετά την επίθεση στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, ο ακόλουθος Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στην Ισπανία ενημέρωνε πώς η γυναίκα είναι γερμανικής υπηκοότητας παντρεμένη με Έλληνα, ενώ τα δύο παιδιά της, τα οποία επίσης τραυματίστηκαν κατά το τρομοκρατικό χτύπημα, έχουν διπλή υπηκοότητα, ελληνική και γερμανική. «Ο πατέρας ήταν πολύ ταραγμένος» έλεγε η γραμματέας του Fernando Turró Homedes, επίτιμου προξένου της Ελλάδας στη Βαρκελώνη, Θεώνη Ζησιμοπούλου.