Τραγωδία στην Κρήτη: Ο πατέρας είχε χάσει και τον αδερφό του σε τροχαίο

Τραγωδία στην Κρήτη: Ο πατέρας είχε χάσει και τον αδερφό του σε τροχαίο

Ο Β.Σ. και η Κ. Κ. από τις Αρχάνες Ηρακλείου έκαναν το μπάνιο τους στην παραλία Γεροποτάμου

Τις διακοπές τους έκαναν στο Ρέθυμνο οι δύο γονείς που στην προσπάθεια να σώσουν τα παιδιά τους, έχασαν οι ίδιοι τη ζωή τους. Πρόκειται για το δεύτερο τραγικό περιστατικό που ταλανίζει την οικογένεια του Β.Σ. καθώς και αδερφός του 35χρονου πατέρα είχε φύγει από τη ζωή σε τροχαίο με μηχανή.

Ο Β.Σ. και η Κ. Κ. από τις Αρχάνες Ηρακλείου έκαναν το μπάνιο τους στην παραλία Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο όταν συνέβη το περιστατικό.

Ξαφνικά το ζευγάρι αντιλήφθηκε το βράδυ - γύρω στις 21.00 - ότι δύο από τα τέσσερα παιδιά τους, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, κινδύνευαν και φώναζαν βοήθεια μέσα στη θάλασσα. Το ζευγάρι μπήκε στη θάλασσα, αλλά με δυσκολία κρατήθηκαν και οι δύο στην επιφάνεια.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που βρίσκεται στην παραλία κατάφερε να βγάλει το αγοράκι στην ακτή, ενώ λουόμενοι βοήθησαν το μικρό κοριτσάκι.

Άνδρες του λιμενικού που έφτασαν στην παραλία ζήτησαν ως και τη συνδρομή ενός πλοίου που περνούσε από την περιοχή, προερχόμενο από τη Σαντορίνη, λίγο πριν τις 10 το βράδυ.

Οι δύο γονείς ανασύρθηκαν τελικά από τη θάλασσα μετά από ώρα χωρίς τις αισθήσεις τους, και παρά τις πρώτες βοήθειες δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά τους.

Το ανδρόγυνο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί προσπάθησαν για αρκετή ώρα να ανανήψουν τον άνδρα, καθώς ήταν ο μόνος που έδειχνε σημάδια ζωής, αλλά τελικά υπέκυψε.