Χτύπησαν τουρίστα επειδή ψώνισε Κυριακή!

Χτύπησαν τουρίστα επειδή ψώνισε Κυριακή!

Το περιστατικό συνέβη μετά την έξοδό του από κατάστημα στην Ερμού

Θύμα ξυλοδαρμού από κουκουλοφόρους έπεσε Ελληνοαυστραλός τουρίστας μετά την έξοδο του από κατάστημα στην οδό Ερμού.

Με αίματα στο πρόσωπο και στο σώμα ζητά τη βοήθεια της αστυνομίας, κατάγγειλε πως του επιτέθηκε ομάδα κουκουλοφόρων, επειδή μπήκε σε κατάστημα και ψώνισε.

Όπως λέει στις κάμερες «περπατούσα με την οικογένειά μου, πέρασαν από κοντά μου και με χτύπησαν με γροθιές, χωρίς λόγο. Δεν τους είπα τίποτα, δεν τους ήξερα. Μου είπαν μην ψωνίζετε».

«Απλώς περπατούσαμε και οι τέσσερις σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όταν ξαφνικά γύρισαν και χτύπησαν τον σύζυγό μου. Παντού αίμα, η κόρη μου έκλαιγε, λιποθύμησε, προσπάθησα να τον τραβήξω μακριά, αλλά δεν τους ενδιέφερε, έσπρωξαν τη μητέρα μου, εμένα, το παιδί. Σοβαρά τώρα; Τι ζώα είναι αυτά; Δεν μπορεί να συνέβη αυτό... Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά», δηλώνει η σύζυγος του θύματος.

«Είμαστε τουρίστες, επιστρέφουμε αύριο στην Αυστραλία. Ήρθαμε εδώ, ξοδέψαμε τα χρήματά μας για την οικονομία σας. Και να μας χτυπήσουν; Δεν θα έρθω ποτέ ξανά, αυτό είναι σίγουρο», τονίζει.

1
σχόλιο
  1. avatar ΜΙΧΑΗΛ Μηλιωνης

    Αυτό που έγινε στη ΕΡΜΟΥ..είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Δεν επιτρέπεται να έρχεται ο άλλος για Διακοπές στην Γενέτειρά του..και να τον Ξυλοφορτωνουν οι ΓΝΩΣΤΟΙ--ΑΓΝΩΣΤΟΙ.κουκουλοφόροι....ΑΛΛΑ τη ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.....

Παρακαλούμε περιμένετε ...