Island Thematic Plage, το beach bar του φετινού καλοκαιριού στη Ρόδο

Island Thematic Plage, το beach bar του φετινού καλοκαιριού στη Ρόδο

Δροσιά και all day απόλαυση στην παραλία Κάλαθος

Ήλιος, θάλασσα, παγωμένες μπύρες και εξωτικά cocktails. Τι άλλο μπορεί να θέλεις για τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες σου; Το Island Thematic Plage είναι μια νέα πρόταση στη Ρόδο που υπόσχεται να μας χαρίσει απολαυστικές καλοκαιρινές στιγμές στον Κάλαθο, μία από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού κοντά στη Λίνδο.

Η ζωή στην παραλία ήταν, είναι και θα είναι το πολυπόθητο όνειρο όλων μας. Το Island beach bar μάς επιτρέπει να ζήσουμε στην πραγματικότητα αυτό το όνειρο έστω και για λίγες ώρες.

Αφότου απολαύσετε το μπάνιο σας στα κρυστάλλινα νερά, μπορείτε να δοκιμάσετε τροπικά και μεσογειακά burgers, δροσερές φρουτοσαλάτες, ορεκτικά, διάφορα λαχταριστά σνακ και παγωτά. Το μπαρ προσφέρει επίσης καφέ, φρεσκοστυμμένους χυμούς, μπύρες, κρασιά, σαμπάνιες, καθώς και εξωτικά cocktails που απογειώνουν τη διάθεση.

Στα συν οι ποιοτικές μουσικές επιλογές- από reggae, chill house και ethnic μέχρι χορευτική τις Κυριακές το απόγευμα- και τα διάφορα θεματικά events (αθλητικά, μουσικά κ.ά.) που θα δώσουν ξεχωριστό «χρώμα» σε αυτή την ατελείωτη ακτή της Ρόδου.


Το Island Thematic Plage σάς περιμένει σε ένα σούπερ καλοκαιρινό σκηνικό, ενώ η φιλική διάθεση του προσωπικού αποτελεί λόγο για να επιστρέφετε ξανά και ξανά.

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 10.00-00.30
Κάλαθος, Ρόδος
Τηλ. +30 6949619199
Fb page: Island thematic plage