Ο Μίνως Κυριακού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών

Ο Μίνως Κυριακού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη

Σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο Μίνως Κυριακού. Ο Μ. Κυριακού έφυγε από τη ζωή, από ανακοπή που υπέστη χθες το βράδυ.

Ο εφοπλιστής και ιδρυτής του ομίλου ΑΝΤ1, γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 1942, δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της ναυτιλίας από μικρή ηλικία ενώ τα τέλη της δεκαετίας του '80 δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των μέσων ενημέρωσης και ήταν ο ιδρυτής του ομίλου ΑΝΤ1.

Ο Μίνωας Κυριακού διατέλεσε πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (2004-2009) , είχε αναλάβει τη διοίκηση του Πανελληνίου Γ.Σ. και συνέβαλε στην αναβίωση του διεθνούς αθλητικού μίτινγκ «Τσικλητήρια».

Η ανακοίνωση του Ιατρικού Αθηνών όπου νοσηλεύτηκε ο Μ. Κυριακού

Ο Μίνως Κυριακού υπέστη σήμερα αιφνιδίως στις 4 μ.μ. καρδιοαναπνευστική ανακοπή και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον προσωπικό του ιατρό, οι οποίες συνεχίστηκαν και κατά τη μεταφορά του, χωρίς κανένα σημείο ανάνηψης, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

«Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, χωρίς κανένα ζωτικό σημείο, στις 5:30μ.μ. Παρά τη συνέχιση των προσπαθειών από την εξειδικευμένη ομάδα ιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψή του».

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ! για το θάνατο του Μίνωα Κυριακού

«Με βαθιά συγκίνηση και θλίψη, σύσσωμη η οικογένεια Κυριακού αποχαιρετά τον πολυαγαπημένο μας Μίνω, που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, από ανακοπή καρδιάς αργά το απόγευμα.

Ο σεβασμός και η βαθιά οδύνη διακατέχουν το σύνολο των ανθρώπων που εργάζονται σε όλες τις επιχειρήσεις του Ομίλου Μίνου Κυριακού.

Ο Μίνως Κυριακού γεννήθηκε το 1942 και δραστηριοποιήθηκε με τη Ναυτιλία  και τα Μέσα Ενημέρωσης.

Στα τέλη της δεκαετίας του '80  ίδρυσε το ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 FM 97.2.

Το 1989 εγκαινίασε τη λειτουργία της και η τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή και το έργο του Μίνου Κυριακού θα λάβετε με νεότερη ανακοίνωση», αναφέρει η Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1.