Συνταρακτικό μήνυμα από τους απαγωγείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Συνταρακτικό μήνυμα από τους απαγωγείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Η επιστολή της οικογένειας

Νέα δεδομένα εμφανίζονται στο θρίλερ της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, μετά την κίνηση των απαγωγών να στείλουν μήνυμα στον αδερφό του, έπειτα από 2 μήνες σιωπής. Η αγωνία της οικογένειας βρίσκεται στο κόκκινο μετά το SMS και όλοι ελπίζουν ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης που απήχθη στις 30 Μαρτίου είναι ζωντανός.

«Είμαστε εδώ», έλεγε το μήνυμα που έστειλαν οι απαγωγείς, χωρίς να δίνουν σημάδια ζωής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Το συνταρακτικό μήνυμα έλαβε ο αδελφός του επιχειρηματία στο κινητό του, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος, ήρθε δύο εβδομάδες μετά την δραματική επιστολή της οικογένειας για την τύχη του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ κρίνουν ότι η κίνηση αυτή από την πλευρά των απαγωγέων είναι ένα βήμα για την επανεκκίνηση των συνομιλιών. Άλλωστε, αυτό επιδίωκαν και με την επιστολή που έστειλε η οικογένεια και έκανε λόγο για τέλος των διαπραγματεύσεων.

Η επιστολή της οικογένειας:

«Ύστερα από 80 εφιαλτικές μέρες και παρ’ όλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες, ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε κοντά μας. Σήμερα, συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάσταση του και η οικογένεια μας βυθίζεται σε απόγνωση.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κοινωνία του Ηρακλείου, για τη συμπαράσταση και τη διακριτικότητα που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα.
Με το πέρας των διαπραγματεύσεων, ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια μας ο Μιχάλης.
Στις δύσκολες αυτές στιγμές, παρακαλούμε όλους να διατηρήσουν την ίδια διακριτική στάση, για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω η ψυχολογική μας κατάσταση.

Οικογένεια Μιχάλη Λεμπιδάκη».