Σε σταθερή κατάσταση ο τραυματίας από την πτώση ελικοπτέρου στο Σχινιά

Σε σταθερή κατάσταση ο τραυματίας από την πτώση ελικοπτέρου στο Σχινιά

Στο ΚΑΤ μεταφέρθηκε ο 22χρονος

Nοσηλευόμενος, σε σταθερή κατάσταση, παραμένει στο Τμήμα Χειρουργικής Θώρακος του ΚΑΤ, ο ασθενής Δ Ε, 22 ετών, που διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, στις 11:45 πμ, μετά τον τραυματισμό του από πτώση ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε, όπως αναφέρει το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου.

«Ο ασθενής ήταν προσανατολισμένος σε χώρο και χρόνο, σταθερός αιμοδυναμικά. Ο πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος ανέδειξε τραύματα εκ του θώρακος και ορθοπεδικής φύσης μεσαίας βαρύτητος, μη χρήζοντα επί του παρόντος χειρουργικής παρέμβασης» αναφέρει το ιατρικό δελτίο, που καταλήγει πως ο ασθενής θα παραμείνει στο νοσοκομείο προς παρακολούθηση και περαιτέρω θεραπεία.

Ποιοι επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο

Νεκροί είναι οι άλλοι δύο επιβαίνοντες στο ψεκαστικό ελικόπτερο, που κατέπεσε πριν από τις 10 το πρωί στον υδροβιότοπο του Σχινιά.

Πρόκειται για τον χειριστή του ελικοπτέρου κι ενός φύλακα στην περιοχή του Σχινιά. Οι σοροί των δύο άτυχων ανδρών ανασύρθηκαν πριν από λίγο από τους πυροσβέστες και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.