Άγιο είχαν οι μαθητές του λεωφορείου στις Σέρρες – Φωτογραφίες

Άγιο είχαν οι μαθητές του λεωφορείου στις Σέρρες – Φωτογραφίες

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν 8 μαθητές

 

Άγιο φαίνεται πως είχαν οι μαθητές δημοτικού σχολείου και οι γονείς τους που επέβαιναν σε τουριστικό λεωφορείο, το οποίο εξετράπη της πορείας του στο 38ο χλμ. της Εθνικής Οδού Σερρών - Καβάλας και στη συνέχεια ανετράπη, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κανένας σοβαρός τραυματισμός. Το ατύχημα συνέβη στις 08.45 το πρωί, στην περιοχή της Αγγίστας. Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο προγραμματισμένης σχολικής εκδρομής.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι διοικητές των νοσοκομείων Καβάλας, Αθανάσιος Καρασαββόγλου και Δράμας, Νικόλαος Λιατσής, συνολικά 21 παιδιά και γονείς τραυματίστηκαν ελαφρά στη διάρκεια του ατυχήματος. Από το σύνολο των τραυματιών, οι 15 μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Σερρών, τέσσερις στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και δύο στο νοσοκομείο Δράμας, όλοι εκτός κινδύνου, ενώ κάποιοι νοσηλεύονται για καθαρά προληπτικούς λόγους, σύμφωνα πάντα με τους διοικητές των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Το Τμήμα Τροχαίας Σερρών συνεργασία με τα τμήματα Τροχαίας Καβάλας και Δράμας εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια του ατυχήματος, συλλέγοντας στοιχεία και πληροφορίες απ’ όλους τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν στα τρία νοσηλευτικά ιδρύματα.

Δείτε φωτογραφίες από το συμβάν, όπως τις μετέδωσε το infonews24.gr

2
σχόλια
 1. avatar george

  .....έβαλαν το [...] να μεταφέρει παιδάκια.......αφαίρεση διπλώματος δια παντός και γρήγορα πίσω στο μαντρί.....[...]......

  1. avatar Andrew

   Ο οδηγός φταίει ή ο εγκληματίας νταληκέρης που παρενόχλησε το λεωφορείο?
   Για να ξέρουμε τί λέμε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...