Πολλές μπόρες έως το Σάββατο προβλέπει η Νικολέτα Ζιακοπούλου

Πολλές μπόρες έως το Σάββατο προβλέπει η Νικολέτα Ζιακοπούλου

Η πρόγνωση του καιρού για το ερχόμενο διήμερο

Ακόμη μεαλύτερη αστάθεια στον καιρό θα υπάχει τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου. Αρκετές θα είναι οι μπόρες κυρίως σε ηπειρωτικές περιοχές, πρόσκαιρα και στα πελάγη και την Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά για την εποχή επίπεδα με βορειοδυτικούς ανέμους, χωρίς ακρότητες στις εντάσεις τους.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη περιμένουμε αραιές νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά, το Ιόνιο και την Κρήτη. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 25 με 27 βαθμούς.

Στην Αττική περιμένουμε μπόρες κυρίως από το βράδυ. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε αραιές νεφώσεις σταδιακά πιο πυκνές. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς.

Την Παρασκευή περιμένουμε τοπικές μπόρες στα ηπειρωτικά, το Αιγαίο και την Κρήτη. Οι βοριάδες εως 6 μποφόρ, η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.