Συγκλονίζει η Έλενα Αθανασοπούλου: «Δεν φοβήθηκα να καταγγείλω τον σκηνοθέτη – Πιστεύω ότι θα δικαιωθώ»

Συγκλονίζει η Έλενα Αθανασοπούλου: «Δεν φοβήθηκα να καταγγείλω τον σκηνοθέτη – Πιστεύω ότι θα δικαιωθώ»

Ξέσπασε σε λυγμούς η ηθοποιός, όταν αποκάλυψε πώς το έμαθε ο πατέρας της

Με αφορμή την αθώωση του σκηνοθέτη, τον οποίο η Έλενα Αθανασοπούλου είχε καταγγείλει για βιασμό, η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου». Η ηθοποιός μίλησε για τη συγκεκριμένη υπόθεση και ξέσπασε σε λυγμούς όταν αποκάλυψε πώς το έμαθε ο πατέρας της, ενώ τόνισε ότι «δεν φοβήθηκα να καταγγείλω τον σκηνοθέτη» και «πιστεύω ότι θα δικαιωθώ».

Πάντως, ο Κώστας Κωστόπουλος απειλεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη, έπειτα από την σημερινή παρουσία της καταγγέλουσας στο μαγκαζίνο του Open.

«Νιώθω πιο δυνατή από ποτέ, πέρασα μια ψυχοφθόρα κατάσταση. Μια δικαστική αλήθεια, δεν είναι πάντα η αλήθεια. Κριτής είναι μόνο ο Θεός. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα που βρήκα τη δύναμη για να κάνω την καταγγελία. Περίμενα να ακούσω το όνομα του σκηνοθέτη όταν βγήκε το metoo», είπε αρχικά η Έλενα Αθανασοπούλου και συνέχισε ως εξής:

«Η μητέρα μου το έμαθε πρώτη. Ένιωθα οργή τότε, μετά με προσέγγισαν κάποιες γυναίκες κι έμαθα κι άλλα περιστατικά. Όταν ανακάλυπτα ότι δεν είμαι μόνη σε όλο αυτό, ένιωθα ακόμα πιο δυνατή. Τελευταίος το έμαθε ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου το βίωσε πολύ χειρότερα απ’ ότι εγώ».

Η Έλενα Αθανασοπούλου ξέσπασε σε λυγμούς: «Συζητούσαμε και κάποια στιγμή μού φώναξε και ένιωσα κακοποιημένη και του είπα ότι εγώ ετοιμάζομαι να καταγγείλω αυτό και αυτό και εσύ μου φωνάζεις; Ξέρεις τι έχω πάθει εγώ; Του κόπηκαν τα πόδια και μου είπε “γιατί δεν μου το είπες;”. Του είπα ότι δεν ήταν εύκολο να του το πω τότε. Μου είπε “κάνε ότι θέλεις, είμαι δίπλα σου, σε στηρίζω” κι έτσι ξεκίνησε. Ο πατέρας μου είναι ο πιο διαλυμένος όλων».