Συνεχίζεται το θρίλερ στην Αμοργό – Άφαντος παραμένει ο Αμερικανός τουρίστας

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Αμοργό – Άφαντος παραμένει ο Αμερικανός τουρίστας

Οι Αρχές «χτενίζουν» το νησί από άκρη σε άκρη

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες στην Αμοργό, για τον εντοπισμό του 59χρονου συνταξιούχου Αμερικανού αστυνομικού, Έρικ Κάλιμπετ, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της Τρίτης (11/06).

Μέχρι σήμερα οι έρευνες των Αρχών παραμένουν άκαρπες, ενώ και σήμερα θα εξακολουθήσουν να «χτενίζουν» το νησί από άκρη σε άκρη. Η προσοχή εστιάζεται στο τελευταίο στίγμα των κινητών του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας ξεκίνησε στις 7.05 το πρωί της Τρίτης πεζοπορία από την Αιγιάλη ακολουθώντας ένα χαρακτηρισμένο μονοπάτι με τελικό προορισμό τα Κατάπολα, με ενδεικτικό χρόνο διαδρομής, σύμφωνα με πινακίδα, τις 4 ώρες και 5 λεπτά. Οι ώρες περνούσαν δίχως ο άνδρας να δώσει σημάδια ζωής με αποτέλεσμα ο φίλος που τον φιλοξενούσε στις Κυκλάδες να ανησυχήσει και να σπεύσει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνισή του. Αστυνομικοί του Α.Σ. Αμοργού σε συνεργασία με κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και Εθελοντών Διασωστών ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, δίχως μέχρι τώρα να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αμοργού δημοσιεύει τη φωτογραφία του 59χρονου άνδρα ζητώντας από όποιον τον είδε να επικοινωνήσει άμεσα με τις αστυνομικές αρχές.