«Μάχη» με τις φλόγες στην Λιβαδειά κοντά στο νοσοκομείο – Βίντεο και εικόνες

«Μάχη» με τις φλόγες στην Λιβαδειά κοντά στο νοσοκομείο – Βίντεο και εικόνες

Επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ και 16 οχήματα παράλληλα έχουν αναπτυχθεί χωματουργικά μηχανήματα

Σε χορτολιβαδική έκταση πλησίον της οδού Ρούμελης, στην Λιβαδειά Βοιωτίας περιορίζεται η φωτιά που καίει μέσα σε κατοικημένη περιοχή. Επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ και 16 οχήματα παράλληλα έχουν αναπτυχθεί χωματουργικά μηχανήματα, αλλά και βυτιοφόρα από το Δήμο Λιβαδειάς και την Περιφέρεια Στερεάς.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λεβαδέων για τη φωτιά σημειώνει πως «παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Βλασίου πίσω από το 2ο Λύκειο Λιβαδειάς και κοντά στο νοσοκομείο να συντονίζονται με τις οδηγίες της Πυροσβεστικής μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάσβεσης», αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς και μηχανήματα του δήμου και της περιφέρειας επιχειρούν στο σημείο. Λόγω της φοράς του ανέμου, η φωτιά επεκτείνεται προς το Νοσοκομείο της Λιβαδειάς, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα κίνδυνος, επισημαίνεται στο σάιτ siriosfm.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τις δεξαμενές καυσίμων που βρίσκονται κοντά στο σχολείο.