Η αιτία της θανατηφόρας συμπλοκής του 20χρονου ναυαγοσώστη με τους 5 αλλοδαπούς

Η αιτία της θανατηφόρας συμπλοκής του 20χρονου ναυαγοσώστη με τους 5 αλλοδαπούς

Όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά που έγινε στην Πλατεία των Καλύβων

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των Χανίων από το θάνατο ενός 20χρονου ναυαγοσώστη, έπειτα από συμπλοκή με 5 αλλοδαπούς. Ο νεαρός διεκομίσθη με ανακοπή στο νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Μεγάλα ερωτηματικά προκύπτουν για την αιτία της σιπμπλοκής.

Στην Ασφάλεια Χανίων, που έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση, προσήχθησαν τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 5 άτομα, με τους 2 να συλλαμβάνονται.

Ήδη, έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή για να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του και να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες που οδήγησαν εκεί.

Όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά που στήθηκε στην Πλατεία των Καλύβων. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ο άτυχος νέος κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει, περπάτησε σε άσχημη κατάσταση μέχρι την πλατεία όπου και κατέρρευσε.

Όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης του Mega, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή «Live News», σύμφωνα με τις καταθέσεις, η συμπλοκή ξεκίνησε καθώς ο 20χρονος είχε διαμάχη με κάποιους από τους 5 διότι θεωρούσε πως κάποιος από αυτούς του είχε κλέψει από το δωμάτιο του κάποια καπνικά προϊόντα. Ζήτησε τον λόγο και εκείνοι του επιτέθηκαν.

Για το έναυσμα του τσακωμού υπάρχουν κι άλλες εκδοχές, όπως ότι τσακώθηκαν για την υπεράπιση κάποιων κοριτσιών ή ότι είχαν μια προηγούμενη διαμάχη.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν φέρει τραύματα στο πρόσωπο αλλά ενδέχεται να είχε κάποια εσωτερική αιμορραγία.