Νεκρός βρέθηκε ηλικιωμένος που είχε εξαφανισθεί στα Λεχαινά

Νεκρός βρέθηκε ηλικιωμένος που είχε εξαφανισθεί στα Λεχαινά

Το άψυχο σώμα του βρέθηκε σε αγροτολιβαδική έκταση, κοντά σε συσκευαστήριο

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης κοντά σε συσκευαστήριο στην περιοχή των Λεχαινών, ο 87χρονος που αναζητούνταν από την Κυριακή.

Τα ίχνη του ηλικιωμένου χάθηκαν την Κυριακή, όταν βγήκε για την καθημερινή του βόλτα, όπως συνήθιζε. Ο ηλικιωμένος, που πάσχει από άνοια, δεν επέστρεψε στο σπίτι του, γεγονός που ανησύχησε τους οικείους του. Άμεσα ξεκίνησαν να τον αναζητούν στην γύρω περιοχή και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας δήλωσαν την εξαφάνισή του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπως αναφέρει το patrisnews.gr. Από τη Δευτέρα η αναζήτηση για τον εντοπισμό του εντάθηκε με τη συνδρομή ανδρών της 6ης ΕΜΑΚ, οι οποίοι με εκπαιδευμένους ιχνηλάτες έκαναν έρευνες σε μεγάλη ακτίνα, επικεντρωμένοι στα πιθανά σημεία όπου θα μπορούσε να βρίσκεται ο ηλικιωμένος. Για τον εντοπισμό του 87χρονου υπήρξε επίσης μεγάλη κινητοποίηση στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ χθες εκδόθηκε Silver Alert από την «Γραμμή Ζωής» για τον εντοπισμό του.

Η υπόθεση δυστυχώς είχε την πιο τραγική κατάληξη, καθώς νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι η σορός του 87χρονου εντοπίστηκε από drone της ΟΣμηΕΑ, το οποίο χτένιζε την περιοχή. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε σε αγροτολιβαδική έκταση, κοντά σε συσκευαστήριο στην περιοχή των Λεχαινών.