Ήρωας ένα 10χρονο παιδί που έσωσε τη μαμά του από τα χέρια του «νταή» πατέρα του

Ήρωας ένα 10χρονο παιδί που έσωσε τη μαμά του από τα χέρια του «νταή» πατέρα του

Ο 33χρονος άντρας, ήταν μεθυσμένος χτύπησε άγρια την σύζυγό του

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα μας. Ένα από αυτά τα δράματα σημειώθηκε στον Ριζόμυλο το περασμένο Σάββατο, όταν ένας 33χρονος ξυλοκόπησε άγρια και απείλησε τη σύζυγό του πως θα τραβήξει την σκανδάλη της καραμπίνας που κρατούσε. Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια του τρίχρονου παιδιού του.

Ο 33χρονος άντρας, ήταν μεθυσμένος χτύπησε άγρια την σύζυγό του. Μάλιστα, φώναζε πως θα την σκοτώσει αν καλέσει την αστυνομία, πράγμα που έκανε ο 10χρονος γιος του για να προστατέψει την μητέρα και τον αδελφό του. Ο «νταής» οδηγήθηκε χθες στο αυτόφωρο και ζήτησε νέα προθεσμία ενώ η έδρα αποφάσισε να καταθέσει το 10χρονο αγόρι, που κατήγγειλε τον πατέρα του.

Ο 33χρονος που παραμένει υπό κράτηση αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του είχε κρίση επιληψίας και ότι ο γιος τους παρεξήγησε έναν απλό καβγά. Η καραμπίνα βρέθηκε στα χέρια του … τυχαία καθώς υπήρχε στο σπίτι και ανήκε στον προηγούμενο ενοικιαστή.

Ο 33χρονος, αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες και συγκεκριμένα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή απειλή, απειλή σε ανήλικο τέκνο, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου και πυρομαχικών, μεταδίδει το gegonota.

Η υπόθεση θα εξεταστεί αύριο Πέμπτη, στη μία το μεσημέρι, αφού προηγηθεί η κατάθεση του παιδιού στο εισαγγελικό γραφείο.