Αθωώθηκε ο Νορβηγός που αναζητούσε στη Ρόδο μαθήτριες για παρέα

Αθωώθηκε ο Νορβηγός που αναζητούσε στη Ρόδο μαθήτριες για παρέα

Τι είπαν η μητέρα του και ο ίδιος στο δικαστήριο

Αθωώθηκε σήμερα το μεσημέρι από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου ο 53χρονος Νορβηγός που είχε βάλει αγγελία έξω από Γυμνάσιο της Ρόδου, αναζητώντας νεαρά κορίτσια για παρέα.

Ενώπιον του δικαστηρίου κλήθηκε και κατέθεσε η μητέρα του 53χρονου η οποία και δήλωσε πως ο γιος της αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του. Το ίδιο υποστήριξε και ο αλλοδαπός, λέγοντας πως δεν γνώριζε ότι την αγγελία την είχε βάλει σε σχολείο καθώς στον ίδιο χώρο υπήρχαν αφίσες κομμάτων και συναυλιών όπως είπε και για αυτό θεώρησε ότι είναι χώρος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και απευθυνόταν σε ενήλικες κοπέλες. Ο 53χρονος Νορβηγός διευκρίνισε επίσης ότι λόγω των προβλημάτων υγείας του, αναζήτησε κοπέλα που θα τον συνοδεύει στη θάλασσα ώστε να μην πάθει κάτι μέσα στο νερό την ώρα που κολυμπάει.

Ο 53χρονος αλλοδαπός κατηγορούνταν για προσέλκυση ανηλίκων με σκοπό τις γενετήσιες πράξεις και συνελήφθη στις 7 Ιουνίου 2024 στη μία το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στο κατάστημα εστίασης όπου ανέφερε και στην αγγελία του, και είχε ορίσει ως χώρο συνάντησης με τις ανήλικες.